(ВИДЕО) Крсте Јовановски за Телеканал А1: Наместо живот – Заев донесе смрт за Македонија

Крсте Јовановски:

„Наместо живот – Заев донесе смрт за Македонија во која граѓаните ќе бидат окарактеризирани како терористи од надвор“.

„Заев ќе правел Реформска Влада и правна држава, а самиот не сака да одговара за своите дела. Секогаш кога има судење по некој предмет има алиби во меѓународниот фактор. Нека излезе пред законот и нека ја докаже својата невиност“.

„Кога беше аболициран 2008 година Заев изјави дека Претседателот Црвенсковски постапил погрешно бидејќи ако можел да се одбрани пред судот тој ќе ја докаже својата невиност. Сега ги прогласува судовите за вмровски и ќе ги реформира. А сите знаеме колку пресуди се донесени во полза на СДСМ”

маркетинг


Select
Ознаки: , ,