ПРИЈАВЕТЕ СЕ: ВО ЧЕСТ НА ЏОКО ПОПОВСКИ ОРГАНИЗИРАН МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ!

АЈДУЦИ СТРУМИЦА:

Со огромна чест и задоволство Ве покануваме на третиот Меморијален турнир во мал фудбал „Џоко Поповски“, кој ќе се одржи на 21 Јануари во спортската сала на СОУ„Димитар Влахов“ во 12:00 часот. Учеството на турнирот е бесплатно а сите заинтересирани за пријавување на екипа можат да го сторат на следните телефонски броеви: 078/428-130 и 077/568-909, или директно во порака на овој профил.

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,