ПРЕДЛОГ ЕКСКУРЗИЈА ОД МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА: ПАТУВАЈТЕ ВО ПРЕКРАСНИОТ РИМ!

 

Екскурзија до РИМ – 204 €

Авионска карта Софија – Рим – Софија на Aвиокомпаниja Ryanair, со вклучени аеродромски такси;
1 број рачен багаж до 10 кг со димензии 55х40х20см и 1 број мала торба 35х20х20см;
3 ноќевања со појадок во хотел 3 * ; Туристичка пешачка турнеја на Рим на бугарски;

+359 878568207 – BG
+389 78 998 748 – Viber MK
skype: fashiong1
email: mytravelstrumica@gmail.com
https://www.facebook.com/mytravelbg

маркетинг


Select
Ознаки: ,