(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ДОКОЛКУ ВИ Е ПОТРЕБНА КВАЛИТЕТНА ДЕКОРАЦИЈА ЗА ВАШИТЕ ПРОСЛАВИ – ПОВЕЛЕТЕ ВО ФЛАМИНГО ДЕКОР МН!


Синоќа на улицата „Боро Џони“ бр.18 веднаш наспроти киното до гостилница „Гурман“ – ФЛАМИНГО ДЕКОР МН доби официјално свое отварање на кое присуствуваа многу гости! ФЛАМИНГО ДЕКОР МН врши секаков вид на декорација за вашите најубави мигови и прослави во животот (роденден, свадба, крштевка, вердба или било каква друга семејна прослава). ФЛАМИНГО ДЕКОР МН ќе се погрижи вашиот букет, цвеќе, чоколада итн. да бидат декорирани на доста квалитетен начин токму каков што посакувате Вие! Она што тие го најавуваат е тоа што наскоро ќе имаат и BABY SHOWER програма со декорација. Во ФЛАМИНГО ДЕКОР МН ќе пронајдете секаков вид на балони, роденденска програма, затоа не мислете се и вашите најубави мигови препуштете ги во рацете на ФЛАМИНГО ДЕКОР МН. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од отварањето:

 

 
маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,