(ФОТОГАЛЕРИЈА) 8 ГОДИНИ НАЈДОБРИТЕ ВО ГРАДОТ – БУТИК СТИЛ ПРОДОЛЖУВА СО НОВИТЕТИТЕ ЗА ВАС!

8 години верност и посветеност! 8 години претпознатливи по добрите производи и по љубезноста кои ја имаат спрема своите клиенти и сите останати кои ги посетуваат. 8 години постоење  на незаменливиот бутик СТИЛ! Почитувани читатели, со големо задоволство преку нашиот портал ви го најавувуваме намалението кое бутик СТИЛ го овозможи поради осумгодишното работење кое направи едноставно да станат бренд меѓу струмичани. Во бутик СТИЛ може да се најдат фустани по одлично ниски цени а исто така во него може да пронајдете и голем избор на big size plus облека за жени. Тимот на Струмица Денес од се’ срце им го честита досегашното професионално работење, а во продолжение погледнете ја фотогалеријата која нашиот фотограф ви ја подготви:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/style.boutiquestrumica/

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,