ВЕЧЕРВА ВО ГОСИП КАФЕ НЕЗАМЕНЛИВИТЕ РАНДОМ ПАРК!

Почетокот на продолжениот викенд го започнуваме со акустика во четврток заедно со ,,Random Park” . Повелете на опуштена атмосфера, акустична свирка и уживајте во амбиентот кој ви го нуди Gossip Cafe 🎶 ❤️

Резервации:
075 800 232 Сашо

маркетинг


Select
Ознаки: ,