(ФОТОГАЛЕРИЈА) ТЕРЕНСКИОТ ПОХОД НА ВМРО ДПМНЕ ЗАПОЧНА ОД СТРУМИЦА!

Теренскиот поход на ВМРО -ДПМНЕ започна од Струмица. Најавената интензивна активност на Претседателот Христијан Мицкоски денеска започна во Струмица со кафе средба со младите. По повеќето средби на меѓународен план Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски најави засилена теренска активност која започнува со агенда во југоисточниот регион.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,