(ФОТОГАЛЕРИЈА) Ресторан ШАЛОМ го одбележи првиот ден од тримери!

 

Ресторан ШАЛОМ заедно со МПЦ „Св. ПЕТНАЕСЕТ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТЕНОМАЧЕНИЦИ“  го одбележија првиот ден од тримери и започнувањето на велигденските пости со варење на бел грав кој беше осветен од страна на отец. Димитар. Сите присутни и случајни минувачи имаа можност да се поклонат пред иконата на Св. Петнаесет тивериополски (струмички) свештеномаченици и се послужија со бел грав.

 

 

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,