ЕКСКЛУЗИВНО: Ја очекуваат ли Струмица повторно врнежи од снег? Во текот на денот временска прогноза од метеорологот Славчо Попоски

По најавениот снег во Струмица минатата недела од дефинитвно најдобриот метеоролог во земјава, Славчо Попоски сега повторно најавува нови врнежи од снег. За тоа дали исто така и Струмица ја очекува нов снег ексклузивно по барање на нашите читатели Попоски и овојпат за струмичани ќе подготви временска прогноза за Струмица. Следете го нашиот портал, во текот на денот ќе ја објавиме временската прогноза.

 

маркетинг


Select