(ФОТО) За прв пат во својата историја, Дедо Мраз го посети ФК „Беласица“

За прв пат од постоењето на фудбалскиот клуб „Беласица“ дојде во посета најдрагиот и најпосакуваниот Дедо Мраз. Тој на секое дете, член на ФК „Беласица“ му подари пакетче со многу подароци со аблемот на саммиот клуб. Дедо Мраз им посака успех во нивната фудбалска кариера.

 

маркетинг


Select