ФОТОГАЛЕРИЈА : 3 ГОДИНИ МАГИЧНА УБАВИНА , СРЕЌЕН РОДЕНДЕН HAIR STUDIO MAGIC

Поттикнати од атмосферата од минатите две години и  оваа година спектакуларна беше забавата на третиот роденден на фризерското студио MAGIC на струмичкиот стилист Марјан Петров која се одржа во најпознатиот струмички клуб Маф Маф.

Во тригодишното постоење, студиото MAGIC успеа да се брендира како едно од најбараните во регионот со квалитетни услуги и за жените и за посилниот пол. Многубројни се клиентите, а меѓу нив и познати имиња од естрадата и модниот свет кои задоволни повторно се враќаат на истото место. Честопати тука доаѓаат и звучни имиња од светот на шминкерството кои одржуваат обуки и ги разубавуваат струмичанки. Стилистот Петров постојано посетува обуки како дел од академијата Пањковиќ каде професионално се развива.

 

ФОТО: Столе Ангелов и Коста Јованов

маркетинг


Select