ФОТОГАЛЕРИЈА: Фестивал на Смоларскиот Костен 2016

14633642_1600452156925536_3153028449264514289_o

Во Сабота на 22 октомври со почеток од 11:00 часот кај Смоларскиот водопад се одржа седмиот по ред Фестивал на Смоларскиот Костен. Манифестацијата ја отвори градоначалникот г-дин Блажо Велков а за културно забавната програма беше задолжена групата Болеро Бенд. На фестивалот беа дегустирани разни специјалитети од костен, домашна храна, вино, греена ракија и беа испечени повеќе од 600кг костени.

14753411_1600452353592183_3828227883254557085_o

14712810_1600451660258919_2360450432080769069_o

14712493_1600451496925602_7010834694889869083_o

14753319_1600450830259002_2263362500050450711_o

14691920_1600450466925705_8594489759839730370_o

14714908_1600450380259047_5762176523557695807_o

14556590_1600450086925743_8808473053173188777_o

14853214_1600449680259117_7625104284007764474_o

14715436_1600450173592401_8345380517998012793_o

14524597_1600448976925854_4968167456848724619_o

14608832_1600448946925857_7427566538046030384_o

маркетинг


Select