Свечена седница на Советот на општина Василево

o-vasilevo-792x300

По повод 20 годишнината од основањето на општина Василево, во петок, 16.12.2016 година, со почеток во 12,00 часот, Советот на општина Василево ќе одржи свечена Седница.

Седницата ќе се одржи во салата на хотелот „Мис Стон“ во Василево.

маркетинг


Select