ПСШ „Беласица“ им излезе во пресрет на граѓаните – помага во справување со снегот и голомразицата

Вработените во подружницата беласица на јавното претпријатие македонски шуми им излезе во пресрет на жителите во струмичките населени места. Со помош на нивната опрема и ресурси од Македонија пат, посипуваа песок и сол по заледените и тешко проодни улици во населеното место Вељуса. Акцијата во наредните денови ќе ја продолжат и во останатите населени места.

 

маркетинг


Select