ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ ИЗЛЕГУВАЛЕ СТРУМИЧАНИ ВО МИНАТОТО!

По објавата во групата „Гувори струмички“ и тимот на Струмица Денес реши да објави дел од местата каде струмичани во минатото излегувале како млади. Доколку сме испуштиле некое место, слободно дополнете не во коментар!

1. Ламбада
 
2. Метеор 
 
3. Мимата 
 
4. Милениум
 
5. Бресто 
 
6. Скала 
 
7. Јанис
 
8. Урдино 
 
9. 1001 ноќ
 
10. Пикасо 
 
11. Кактус 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,