ОФИЦИЈАЛНО: Oва се новите советници во општина Струмица

Коалицијата предводена од СДСМ освоила 18.206 гласа, а Коалицијата предводена од ВМРО ДПМНЕ осовила 11.760 гласа на листата за советници.Ова е списокот на новите советници во општина Струмица.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,