Одржана четириесет и седмата седница на Советот на о.Босилово

15056391_1237487296272584_210531664912320075_n

Денес 16.11.2016 година во општина Босилово се одржа четириесен и седмата седница на Советот на општина Босилово на која беа усвоени сите точки од дневниот ред.

маркетинг


Select