Новогодишни пакетчиња за најмладите во општина Ново Село

На крајот од секоја година по повод одбележувањето на новогодишните празници градоначалникот на Општина Ново Село, г-дин Блажо Велков ги посети децата од детската градинка Сонце, ПОУ Св. Климент Охридски, ОУ Мануш Турновски и ОУ Видое Подгорец во Општина Ново Село им подари новогодишни празнични пакетчиња со желби за многу здравје и успех во новата година.

маркетинг


Select