МАКЕДОНСКА БЕРЗА: Струмичка „Оранжерии Хамзали“ со намалена добивка

 

„Оранжерии Хамзали“ АД Струмица во периодот јануари-септември 2017 година оствари добивка од 65,2 милиони денари, што е намалување во однос на истиот период минатата година кога добивката изнесувала 76,2 милиони денари, покажува Билансот на успех на компанијата објавен преку Македонската берза.

маркетинг


Select
Ознаки: ,