МАКЕДОНСКА БЕРЗА: Намалена добивката на струмичко „Единство“

Групата „Единство“ АД Струмица во периодот јануари-септември, годинава оствари добивка од 108 илјади денари, што е намалување во однос на истиот период минатата година кога добивката на групата изнесувала 252 илјади денари, покажува Билансот на успех објавен преку Македонската берза.

маркетинг


Select
Ознаки: ,