Крводарителска акција во Босилово

14884560_1224301987591115_2592045976301562353_o

Вчера во просториите на младинскиот едукативен центар во с.Босилово во организација на Црвен Крст – Струмица и Заводот за трансфузиологија се одржа редовна крводарителска акција за граѓаните од општина Босилово.
Хуманоста овојпат ја покажаа околу 20 крводарители.
Општина Босилово ќе продолжи со организацијата на вакви хуманитарни акции и во наредниот период.

маркетинг


Select