Изградба на мост на река Турија

14890597_1221105281244119_853862887956524749_o

Претставници на МСИП Проектната единица при Министерството за финансии на РМ денес беа во посета на општина Босилово.
Од страна на градоначалникот на општина Босилово гостите беа запознати со текот на изградбата на мостот на река Турија на локалниот пат Босилово – Радово како и пристапниот пат до него.
Грант средствата за овој проект се обезбедени од страна на Европската Унија преку ИПА претпристапните фондови и истите се администрираат според правилата на Светска Банка.

маркетинг


Select