Завод и Музеј Струмица одбележа успешна 2016-та година

Со низа реализирани проекти, археолошки истражувања и промоции на монографии, Завод и Музеј Струмица успешно ја заокружи 2016-та година, а за новата 2017-та ќе продолжи реализацијата на тековните проекти и промовирањето на монографии.

маркетинг


Select