ЕКСКЛУЗИВНО: Катарина Грујич доаѓа во Струмица!

Ексклузивната Катарина Грујич по втор пат ќе настапи во Струмица и тоа во најдобриот добро познат ноќен клуб СЕЛЕКТ. 14 јануари  во сабота е денот  кога сите патишта ќе водат кон Леблебиџиската улица кадешто ќе следи забава која сигурно засекогаш ќе остане во вашите сеќавања. Не дозволувајте останатите да ви раскажуваат, бидете дел од забавата којашто Селект и Катарина ќе ви ја приредат.

маркетинг


Select