(ВИДЕО) Струмичани мака мачат со голомразицата, отсечени населени места!

Замрзнати и непрооди улици и тротоари низ Струмица. Граѓаните деновиве мака мачат не само со ниските температури туку и со голомразицата, од која исходот се 20-тина пациенти со сериозни скршеници. Во населените места ситуацијата е алармантна. Жителите на село Рич веќе неколку дена се отсечени од Струмица. Веќе четири дена, стари, изнемоштени и болни лица не можат да дојдат до лекар, бидејќи како што велат тие, патиштата се непреодни и се уште неисчистени.

маркетинг


Select