ВИДЕО: НАЈПОСЕТУВАНИОТ УГОСТИТЕЛСКИ ОБЈЕКТ ВО МАКЕДОНИЈА!

Помина повеќе од еден месец од отворањето на елитниот ресторан „Шалом“ во Струмица. За овие 50-тина дена, најексклузивното место во градот го посетиле околу 25 илјади гости или во просек по 500 луѓе на ден, од цела Македонија, но и од соседството.

Прекрасниот амбиент, топлата атмосфера, одличната услуга и пред се вкусната храна ги мамат сите оние кои веќе биле да дојдат повторно. „Шалом“ без сомнение е најпосетуваниот угостителски објект во нашата држава, а сопствениците Г-дин Јанев Јорданчо и Г-дин Доне Карастоев најавуваат дека овој луксузен ресторан допрва ќе изненадува со атрактивни понуди за своите клиенти и дека тука секогаш ќе ги имаат најновите гурмански светски достигнувања.  Шеф на кујната е Г-дин Зоран Андонов, член на ММЦЦ здружението на најдобрите Македонски готвачи кои позади себе имаат огромен број медали, награди и признанија на регионални и Европски натпреварувања.

Оние кои веќе биле,  сигурно ќе ви потврдат дека ова место е вистинска гастрономска бајка во центарот на Југоистокот која привлекува гости од сите страни. Тука хедонистички се ужива во секој залак. Затоа повелете!

Шалом Ве очекува!

 

Shalom commercial

Posted by Ресторан ШАЛОМ / Restaurant Shalom on Monday, 6 March 2017

маркетинг


Select