ВИДЕО: Жителите на село Петралинци, бараат да се изградат тротоари за поголема безбедност

14907228_1218449961509651_7260249377669772801_n

Жителите на село Петралинци, од општина Босилово бараат да се изградат тротоари во населеното место за поголема безбедност бидејќи се работи за магистрален пат. Пред само неколку дена Градоначалникот Колев веќе истакна дека започнати се активностите за изградба на тротоари токму во Петралинци и токму со истата цел, зголемување на безбедноста во сообраќајот.

маркетинг


Select